Uw winkelmandje €0,00 btw
Off7
Off7

Qui sommes-nous

Accueil / Qui sommes-nous ?

WIE ZIJN WIJ?


De 2BOOST bvba, beter bekend onder de handelsnaam OFF7.be, biedt alle soorten drukwerk in kleine en grote hoeveelheden aan voor professionals, maar ook voor particulieren, verenigingen, enz.

Digitale druk wordt gebruikt voor kleine en middelgrote hoeveelheden, offsetdruk wordt gebruikt voor grote hoeveelheden. Dan hebben wij ook nog onze machines "roll to roll" voor grote formaten. Dit alles stelt ons in staat om aan al uw eisen te voldoen.

Dankzij de high-performance hardware en onze partners met expertise op alle gebieden, staan wij garant voor het beste resultaat voor al uw bestellingen, hoe ongewoon deze ook zijn.

Wij bieden een uitgebreid gamma voor uw prints: flyers, posters, visitekaartjes, briefpapier, brochures, enveloppen, blocnotes, fardes, maar ook drukwerk op canvas, stickers, foto's, aankondigingen op alle soorten van papier ... met diverse soorten van afwerking. Ook kunnen wij zorgen voor het inbinden van uw documenten.

We hebben heel scherpe prijzen, de kwaliteit is onberispelijk, de gegeven deadlines worden altijd behaald. Ons competent team staat tot uwer beschikking voor een op maat gemaakte service!

Afhankelijk van uw wensen en uw budget, zullen we altijd de beste oplossing bieden!
Uw wensen doen ons altijd groeien. Om nog 'n betere service te bieden, zullen wij binnenkort een online dienst aanbieden voor het realiseren van al uw projecten.

Onze sterke punten:

• Kortbij

• Korte deadlines die gerespecteerd worden

• Persoonlijke en aangepaste opvolging van uw werk

• De nieuwste digitale technologie

• Beveiligde Website

• Aangepaste prijzen op middelgrote en grote volumes

Vertrouw op een ervaren partner in drukwerk!


JOBS EN CARRIERE

Momenteel zijn er geen vacatures.

U kunt echter altijd uw kanditatuur versturen via e-mail naar: service.administratif@off7.be